0212 515 43 23

0216 443 69 43

Kombi Merkezim

Protherm Kombi Servisi

Kombiniz Arıza mı yaptı?
Kurulum hataları, tesisat su basıncı sorunları, kullanıcı hataları, gaz vanasının kapalı iken kombinin çalıştırılması, yaz kış modunun doğru kullanılıp kullanılmadığı, donma, yoğuşma sorunları, tesisat suyunun kirlenmesi vb. gibi sorunlar.

  

7/24 Profesyonel Hizmet

Kombi servisi hizmetinde alanında uzman teknik kadromuz ile birlikte çalışmayan, arızalı kombilerinizin tamiri veya bakımını gerçekleştirmekteyiz.

Avrupa Yakası

0212 515 43 23

Anadolu Yakası

0216 443 69 43

İstanbul Protherm Kombi Servisi

Protherm kombi servisi hizmetlerimizle kombinizde karşılaştığınız bütün problemlerin üstesinden gelmeye ne dersiniz? Daha yüksek performans ve daha kaliteli sonuçlar anlamına gelecek olan kombi çözümlerimizi tercih etmelisiniz. Bu sayede karşı karşıya kalacağınız sorun sayısı minimuma inecek! Bakım yapılan kombiler daha verimli ve daha Sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

 

Protherm Kombi Servisi

Protherm kombi servisi hizmetlerimizle kombinizde karşılaştığınız bütün problemlerin üstesinden gelmeye ne dersiniz? Daha yüksek performans ve daha kaliteli sonuçlar anlamına gelecek olan kombi çözümlerimizi tercih etmelisiniz. Bu sayede karşı karşıya kalacağınız sorun sayısı minimuma inecek!

 

Kombi insan yaşamı için önemli olduğu kadar konforlu bir yaşam için de gereklidir. Bu nedenle de pek çok insan kombi satın aldıktan sonra problem yaşamamak adına mutlaka servis hizmetinden de fayda sağlamak ister. Siz de bu konuda beklentilerinize cevap verecek bir seçim yapmak istiyorsanız mutlaka ne tür hizmetlere başvurabileceğinizi değerlendirmelisiniz.

 

Protherm Kombi Servisi Hizmetleri

Kombinizin performansını daha yukarı taşımak adına size özel hizmetlerimize daha yakından bir göz atabilirsiniz!

 

Periyodik Kombi Bakım Hizmetleri

Kombi günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden bir tanesi olurken zaman zaman arıza verebilen ekipmanlardan bir tanesidir. Bunun önüne geçmek adına periyodik bakım yaptırmak gerekir. Kombi servisimiz sizlerden gelen talepler doğrultusunda periyodik bakımlarla performansı zirveye taşır. Size sadece kaliteli ve kullanışlı bir çözümden fayda sağlamak kalır.

 

Periyodik kombi bakımlarında amaç performansı iyileştirmek olsa da zaman zaman yaşanan sorunların üstesinden gelmek de mümkündür. Bu bakımdan periyodik kombi bakımı esnasında parça değişimi de söz konusu olmaktadır.

 

Protherm Kombi Tamir ve Onarımları

Kombinizin daha kaliteli bir şekilde performans sağlaması zaman zaman tamir ve onarımla mümkün olur. Zira bozulan ya da işlevini kaybeden bir parçanın değiştirilmemesi diğer parçaların da bozulmasına neden olabilir. Bu durumdan kurtulmak adına yapmanız gereken sadece ekibimizle iletişime geçmek olacaktır.

 

Protherm kombi servisi sizlerden gelen taleplere en iyi şekilde cevap verirken verimliliği de sağlamayı amaçlar. Bu sayede kombi nedeniyle karşı karşıya kalabileceğiniz problemlerin ortadan kalkması muhtemeldir. Siz de ihtiyaçlarınıza uygun çözümler ve kaliteli sonuçlar için bizi tercih edebilirsiniz.

 

Protherm kombi bakımı kapsamında kalite ve yüksek standartlarda çözüm üreten ekibimiz sayesinde ayrıcalıkları yakalayabileceksiniz. Üstelik kombinizle alakalı soru işaretlerine de cevap vermeniz muhtemel olacak. Prtoherm kombi servisi ve diğer bütün talepleriniz için bizimle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Kombinizde Sorun Varsa: Garanti kapsamı dışındaki arızalar müşterin isteği doğrultusunda İstanbul Kombi Özel Servisi Hizmeti için aşağıdaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz.

Avrupa Yakası : 0212 515 43 23

Anadolu Yakası : 0216 443 69 43

  

Kombi Merkezim

Kombi Servisi Hizmetleri

Kombi servisi hizmetinde alanında uzman teknik kadromuz ile birlikte çalışmayan, arızalı kombilerinizin tamiri veya bakımını gerçekleştirmekteyiz. Aynı zamanda yapılan teknik servis hizmetine malzeme ve işçilik garantisi verilmektedir.

Kombi Servisi

Kombi Servisi Uzman teknik kadro ile hizmet, Mutlu Müşteri Anlayışı Memnuniyet odaklıyız.

Kombi Bakımı

Kombi Bakımı Kombilerinizin yıllık bakımlarının ustalık belgesine sahip kadromuz ile yapılması.

Kombi Tamiri

Kombi Tamiri Malzeme ve işçilik garantili kombi tamir hizmeti.

Kombi Arıza

Kombi Arıza Kombi arıza tespitinde hızlı çözüm ve sonuç odaklı hizmet.

Kombi Merkezim

Tüm Markalarımız